Boligtekstil (Textiles for the home)

Den blødeste luksus-gave

Reklame – Jeg har samarbejdet med Auping i 2 år nu, og har testet og testet.
Jeg er glad for vores samarbejde, jeg vælger altid selv mine ord og taler ud
fra erfaring. Mine samarbejder med forskellige brands gør det muligt for
mig at vedligeholde bloggen daglig, og for det er jeg taknemmelig


 

 

 

 

Jeg lider big time af Clinomania… ha ha ha… fedt udtryk. Jeg lider særligt af det om vinteren, hvad med dig? Noget af det bedste jeg ved, er en stor blød puf-dyne og den gav jeg mig selv sidste år, det var uden tvivl min bedste julegave, og jeg fryder mig over den hver dag, både morgen og aften og særligt de rigtig kolde dage.

En dyne synes jeg er en fantastisk gaveidé, netop fordi glæden er vedvarende og en kærlig reminder hver aften, når man går i seng.
Den dyne jeg købte er genial, det er nemlig to dyner i en… eller faktisk tre dyner i én. Aupings ‘Comfort Natur 4 Season’ dyne består af to dyner der knappes sammen. En let sommer dyne og en lidt tykkere helårsdyne. Knapper du disse to sammen får du i vinterperioden en varm tyk dyne, der kan holde selv den mest kuldeskære varm.

Genial gave, som jeg varmt kan anbefale at give sig selv eller give til en du holder rigtig meget af. Desuden er dynen allergivenlig, jeg lider nemlig af dun-allergi, og har ofte savnet en dun-dyne i stedet for en kedelig astma-dyne.

Fyldet i Auping Comfort Natur dyne består af 90% europæiske andedun og 10% europæiske andefjer.

En dyne med dunfyld er blød og let. Dun er et naturfyld, som har gode temperaturregulerende egenskaber. De opvarmes af din kropsvarme, da luften fastholdes imellem dunene. Dun afgiver også hurtigt eventuel overskydende varme. Dun har fremragende isolerende og fugtregulerende egenskaber. De regulerer fugten nemt, og de bliver ikke ubehageligt varme. Det giver en behagelig og konstant temperatur under dynen. Læs mere her

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Pernille
  december 20, 2017 at 17:36

  Hvor er sengetøjet fra??

 • Reply
  Sofie Barrett
  december 20, 2017 at 20:46

  Hej,
  Øv, hvorfor tænkte jeg ikke på at ønske mig en dyne – det er jo den dejligste gave at få! Næste år eller til min fødselsdag, må det stå på min ønskeseddel!
  Hvor er det fine billede på din væg fra? Tak for en god blog og gode ideer. Glædelig jul ????

Leave a Reply