Uncategorized

Den der lille tidløse gave

sponsoreret

L Y S E S L U K K E R

Du kender det sikkert godt, der er altid et par personer, der er umulige at købe gave til, enten fordi de har alt eller fordi de bare aldrig rigtig ønsker sig noget. Jeg kan godt lide design der er smukt og samtidig har en funktion og lever By Lassens lyseslukker ‘Snuffer’ op til. Den er smuk og skulpturel at have liggende, og så er den brugbar. En lyseslukker er egentlig et gammelt “værktøj” som ikke rigtig bruges mere, men det burde den. En lyseslukker forhindrer sod og stearin på bordet, når du puster lys ud. En fin lille gave som ikke koster meget og som alle kan bruge.

Er dit gavebudget lidt større så kunne du jo give et lille ‘lys-kit’ og tilføje By lassens tændstikæsker + holder og en af de mange kubusstage-varianter, det er da hyggeligt ikk?

Sættet herover + lyseslukker er gaven der passer til alle, det er lækkert dansk design og det holder altid.

Se mere her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply