Uncategorized

Et lille hurra for bløde runde kurver

Sponsoreret

S O F T
C U R V E S

Når det gælder bløde, runde kurver er Lyngby Porcelæn temmelig leveringsdygtige. Der er den gudesmukke vase-kollektion FORM som fås i de smukkeste formgivninger (se mit tidligere indlæg her) Der er også den fine Tsé serie i den helt matte og tynde porcelæn med de feminine riller og smukke runde detaljer, og så er der jo den klassiske Lyngby Bonbonniere som er i famile med Lyngbyvasen. Men min favorit over dem alle og den som indlægget skal handle om er …

 

C H A P E A U

 

 

Chapeau lågkrukken er poetisk smuk med sin underspillede silhouette og matte overflade. Den “larmer” ikke visuelt, men står fint som en lille stille skulptur og lokker med sin form og taktilitet. En lågkrukke du ikke kan lade være med at ae.

Chapeau er designet af Milia Seyppel som er uddannet fra Bauhaus-Universität i Weimar. Hun har sin egen tegnestue i Hamborg, og her kreerer hun poetiske og sanselige designs. I sit arbejde eksperimenterer hun med nye materialer og former og stræber efter at udvikle produkter af høj kvalitet – med en tilsvarende lang levetid. Typisk er hendes design tiltænkt en anden brug end den, du umiddelbart tror, hun lader det være op til dig, hvad du vil bruge krukken til.

Chapeau fås også i glas og det er helt utrolig hvor forskelligt samme form kan tage sig ud, når den skifter materiale. Chapeau i glas minder om en vand-bobbel, der er så klar og spændstig at den er lige ved at springe. Glasmodellen fås i to størrelser og i tre farver + en helt mættet sort.

Tilbage til Chapeau i mat porcelæn, for den er nemlig også kommet i en ny farve. Først fik vi den hvide, så den lyse grå og nu en camelfarvet. Milia lader, som tidligere skrevet, det være op til dig, hvordan du vil bruge lågkrukken, så hvordan vil du bruge den?

Jeg kan finde mange måder at bruge den fine krukke på. Det mest nærliggende er at bruge den som den er, en fin krukke til at opbevare småtterier i. Placer den alene eller i et stilleben i vindueskarmen, på badeværelset, skænken eller sofabordet. Du kan også plante en lille plante i den, et blomsterløg, du kan fylde den med mos her til jul eller lave en juledekoration i den med et stearinlys i. Juletiden er sød, så fyld den med smuk farverig konfekt eller server en forret i den med låg på. Et perfekt julegaveønske – Kan købes her.

 


You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply