Jul (X-mas) Uncategorized

papir-poesi og julepynt

P A P I R – P O E S I

Julepynt i papir har noget skrøbeligt og fint over sig, et strejf af poesi synes jeg. Jeg husker tydeligt min farmors sirlige papirklip, hun kunne forvandle et A4-ark til et eventyr. Nordstjernes julepynt i papir er lige til at folde ud på samme magiske vis, som når min farmor foldede sine mesterværker ud. Det er ikke det samme, det ved jeg godt, men det har alligevel lidt samme effekt, når man folder disse små papir-juletræer og kugler ud. Idet de åbner sig i hænderne på én, så holder man lige vejret et spitsekund, fordi det der sker, er så kønt og magisk.

Julen er magisk, og jeg har været alt for sent ude i år, men nu… NU kan jeg mærke at julestemningen stille og roligt kommer listende hos mig også…

Det jeg så godt kan lide ved Nordstjernes papirpynt er farverne. Farvevalget er så dybt og mættet, at det skaber masser af stemning og tyngde, og ja så er formerne altså også utrolig smukke. Nordstjernes øvrige ornamenter i messing er også rigtig fine og hvis du mikser dem med papirpynten, bliver hele det samlede udtryk virkelig lækkert.

Du kan se meget mere julepynt fra Nordstjerne her

 


You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply