Jul (X-mas)

D.I.Y: Svævende julelys

SVÆVENDE  JULELYS

Min kollega og jeg nød virkelig at lave denne bestillingssag for FEMINA INDRET. Vi skulle lave tre DIY (Do it yourself) juledekorationer til deres juleudgivelse i år. Jeg tror du kan købe magasinet endnu i diverse butikker, og det skal du gøre, det er et super fint og meget inspirerende julenummer.

Denne svævende lysende dekoration er super enkel, alt du skal bruge kommer her:

Vælg dit favorit julegrønt og juleblomster og bær. Fisk en juletræs-lysholder op fra julekassen og find ståltråd og saks frem. Du skal også bruge en ring til at montere pynten på – den vi har brugt er fra Strups. Lysholderen vi har brugt er efter min mening den allerfineste af slagsen, man kan få på markedet og den er fra Rosendahls Karen Blixen juleserie. Når du har hvad du skal bruge, skal du blot vikle pynten om ringen og fastgøre med ståltråd, og derefter hænger du lysholderen på ringen.

God fornøjelse

Styling: HØEG+MØLLER for Femina // Foto: Inhouse Fotografi


 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply