Jul (X-mas)

Lynhurtig og køn adventskrans med Kähler

 

F Ø R S T E

SØNDAG I ADVENT

Nellemann stager fra Kähler i keramik. To stk samlet i en adventskrans. Der er tilføjet lidt lærkegrene og et dådyr i porcelæn

Har du endnu ikke lavet en adventskrans?… –så kommer her en lynhurtig en, som kan genbruges året rundt. De smukke skulpturelle lysestager fra Kähler hedder Nellemann. Her ses to stk. samlet til en stage, der et tilføjet lidt lærkegrene og en porcelænsfigur og så lugter den af jul. Ganske simpel og let og så kan stagerne bruges året rundt hver for sig eller samlet.

Adventsstage fotograferet oppefra. 2 stk blå Nellemann stager fra Kähler i keramik sat sammen

 

Adventsstage i mørkeblå keramik fra Kähler

Stagerne fås i flere farver og de koster 299 kr. pr. stk. De fås i 5 farver og de er virkelig smukke som skulpturelle elementer i boligen. Nellemann kan også bruges som vase, de kan købes online her eller i diverse isenkræmmerbutikker og stormagasiner landet over, (jeg er ret sikker på, at de fleste butikker holder åbent i dag, så hvis nu du står og mangler en adventsstage… så kan det nås endnu)

Her skal du få inspiration til hvordan du også kan anvende stagerne året rundt!

Her ses fem Nellemann stager i forskellige farver fra Kähler placeret på et bord i en violet stue Tre stager i forskellige farver. Stagerne i keramik hedder Nellemann og er fra Kähler. De stå placeret i niveauer på stakke af magsiner op af en blommefarvet væg På en grå hylde op af en grå væg står to stk. Nellemann stager, den ene med lys og den anden med blomster i. En rosa puf med en bakke placeret ovenpå. På bakken står en Nellemand stage/vase fra Kähler. Tre Nellemann stager flettet ind i hinanden placeret på en bakke. Skudt oppefra ses en træbakke placeret på en velour puf. På bakken står 5 Nellemann stager og vaser flettet ind i hinanden.

G O D    1. S Ø N D A G    I    A D V E N T


 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply