KIDS

Cuteness overload

 

D E   S M Å S
S O V E V Æ R E L S E

Babyværelse med høj tremmeseng og sart rosa vægge og sengetøj. Et dejligt fredfyldt rum

Den smukke tremmeseng er fra Oliver Furniture, de små hylder og taburetten er fra Skagerak, snoren med figurerne som hænger på væggen er fra OYOY. Den skønne flodhest på gulvet er en dejlig blød soveven til de lidt større børn og fås i flere farver fra Maileg og tumling-bamsen samt musik-kaninen er fra Kongessløjd. Sengetøjet er fra Georg Jensen Damask

 

Jeg var så heldig at få lov at lave Georg Jensen Damask’s børnekatalogbilleder, og dem vil jeg gerne prale lidt med i dag. Jeg har en stor kærlighed til det gamle danske brand og deres fantastiske traditioner. Sengetøjet og dugene fra GJD er i en suveræn kvalitet – et unikt smukt håndværk, og jeg føler mig utrolig heldig og luksus-agtig, når jeg synker ned i mine damaskbeklædte-dyner hver aften. Denne luksus er da også så lækker at kunne give de små ikk?

Delikate farver, smukke vævede mønstre… så diskret og fint. De miljøer jeg har skabt omkring hvert billede her fra GJD, har jeg nøje planlagt så sengetøjets delikate udtryk hænger sammen med en rolig og enkel indretning. Jeg er godt klar over, at børneværelser ikke står så tomme og enkle i virkeligheden, jeg har jo selv to børn;-), men den inspiration jeg håber du kan finde i billederne her, er måden man kan skabe et fint og simpelt udtryk som giver ro, blot ved hjælp af farvesammensætninger og møbelvalg. Det hele passer sammen og resultatet er harmonisk og fredfyldt.

 

Smukt børnværelse med smuk skandinavisk seng i hvid og lys træ. Her er højt til loftet, smukke buede hvide vinduer og støvede grønne vægge

Junior-seng fra Oliver Furniture, sengetøj fra GJD, Flodhest, færge og biler fra Maileg og den lille figur på gulvet er en del af en interaktivhistorie fra Aviendo Fairy Tales.

nærbillede af en seng med smukt sengetøj fra Georg jensen Damask og en sovebamse fra Maileg

En smukt pigeværelse med rosa vægge og mørke-rosa sengetøj fra Georg Jensens Damask. På gulvet ligger legeklodser og dukker

Til den lidt større pige er det TRIPP junior sengetøj i Misty Rose med et klassisk elegant mønster designet af Bent Georg Jensen. Klodeserne er fra Skagerak og ballerina-udstyret og dukke er privateje

 

SKønt babyværelse med høj seng og støvede grønne skrå vægge. På gulvet står en skøn gyngehest i træ.

Klodserne fra Skagerak, bil fra Maileg, den lile bløde dino er sprunget ud af sit prikkede æg, som følger med, fra Maileg. Gyngehest fra Moover Toys

 

Junior drengen har fået FACET sengetøjet fra GJD i Powder Blue. Bænken ved siden af sengen er fra Skagerak, seng fra Oliver Furniture, lampen FollowMe fra Marset, vintage motorcykel fra Maileg og hesten på gulvet er fra Moebe

 


You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mathilde
    december 1, 2017 at 21:18

    Wow!

Leave a Reply