Jul (X-mas)

DIY: Julerier… #1

SPONSORERET

 

J U L
2017

Julen bliver for mit vedkommende meget diskret i år – Mit hus er til salg fra næste uge af, og så skal der ikke hænge for meget dille-daller i krogene. Heldigvis så er jeg nu også mest til gran, kogler, olivengrene og den slags når det gælder julepynt, og det er heldigvis tilpas neutralt og så elskeligt, at alle kan være med.

Så mit indlæg i dag tager udgangspunkt i julerier, som egentlig også kan bruges året rundt, uden det oser af jul.

Når det handler om juleri året rundt, så er det jo nærliggende at tage fat i KUBUS verdens nok mest ikoniske lysestage. KUBUS er genial fordi den er smuk året rundt, og så er den altså ideel som adventsstage. Jeg har gjort det super enkelt, jeg blot lagt en par fine grene ovenpå stagens stel, alternativt kan man også vikle evt. olivengrene omkring rammen. Meget æstetisk og enkel adventsstage ikke sandt?

Nu med lys og masser af stemning!

KUBUS BOWL er altså også fin at bruge året rundt og så give den lidt ekstra pynt i julemåneden. Fyld den med konfekt, nødder, Pigeon æbler eller plant en fin sukkulent i den (Obs: hvis du planter direkte i skålen kan den ruste, så brug evt. noget plastik som foer). 

Jeg har for at gøre det lidt mere julet sat et stearinlys i midten af planten, her kunne man også placere kalenderlyset. Jeg har varmet en god gammeldags kødnål op med en lighter og mens spidsen var helt varm, pressede jeg den halvt op i bunden af lyset, på den måde kan den ende med det lille øje masses ned i planten uden at skade den.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply