Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Tendens: Karafler, glas og Cocktails

 

T E N D E N S
Cocktail hour

Så er der serveret! Drinksvognen er kørt i stilling og den er prydet med smukke cocktailglas, whiskyglas og en karaffel. Vi er nemlig i total Cocktail mood!
Drinksvogne,karafler, whisky, cocktails og smukke glas er en stor tendens, som ses alle steder i boligbranchen, men også på restauranter, caféer og barer. Du kan sågar købe smukke færdige cocktails til din fest på nettet eller booke din helt egn private cocktail bartender. Tendensen er helt sikkert affødt af den populære serie Mad Men, og så er den nok også en modreaktion på de løftede sundheds-pegefingre vi har mødt gennem de seneste år.

Drinksvogn og glas på billedet herover er fra Broste Copenhagens Spring 2018 kollektion, bemærk den smukke detalje med den farverde bund i glas og karaffel, det ligner en whisky-sjat ikk?

 

Louise Roe har altså også slået sig på flasken, hun har i hvert lavet de smukkeste krystal cocktailglas, en videreudvikling af hendes fine krystalglasserie som jeg er så glad for. Glassene har en høj kvalitet, de har tyngde og er så utrolig elegante.

Som en nyhed i Louise Roes krystalserie finder du også rødvin- opg hvidvinsglas. Tjek lige karaflen til højre i billedet, den er så flot ikk?

Ferm Living har minsandten også kastet sig over tendensen og designet de her flotte cocktailglas. Et glas der er lidt mere maskulint og passer til deres lige så lækre karaffel.

Afslutningsvis er der vist bare tilbage at sige

Skål!

God fredag, hvad skal du drikke i aften?

GemGem

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply