HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES)

På besøg i en 3-værelses med et køkken ‘to die for’

I N D R E T N I N G
77 kvm. – 3 værelser

Den her lejlighed har så mange små lækre detaljer, som gør det helt klart for mig, at det er en ældre lejlighed jeg vil flytte ind i næste gang. Jeg bor selv i et hus med historie og mange detaljer, som jeg måske tager lidt for givet. Når jeg ser gulvene i den her bolig, dørene, de mellem-høje paneler, detaljerne over dørene og det vidunderlige ildsted på køkkenbordet, ja så kan jeg mærke, at det er vigtigt for mig med den slags charme og historie i mit kommende hjem. Læg godt mærke til alle de fine detaljer i denne bolig, som ligger i Stockholm og er til salg via fantasticfrank.se – Uhhh ja og bemærk også, at der er brændeovne i alle rum, ovedådige brændeovne… uh la la…

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sabrina Hansen
  november 12, 2017 at 10:38

  Lækker boligreportage. Det er altis spændende at se hvordan andre indretter sig.
  Mange hilsner Sab/endnuenboligblog.dk

 • Reply
  CharlotyeR
  november 13, 2017 at 08:42

  Hold da op en lækker lejlighed.
  Lige til den spartanske side til min smag, men jeg ville ønske at jeg kunne begrænse mig mere i mit eget hjem. Smukke rene linjer…

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 15, 2017 at 11:04

   uhhh vi er mange der har svært ved begrænsningens kunst… ha ha ha. Men jeg synes nu også at det har sin charme og skaber en del mere personlighed og hygge.
   Kh. M

Leave a Reply