HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES)

The home of Ferm Living

 

T H E    H O M E

Ferm Living er et af de danske brands der virkelig inspirerer mig med deres univers og fantastiske farvesammensætninger. Det er en spændende virksomhed, som har været en fornøjelse at følge, fra de designede deres første tapetkollektion – det var nemlig tapeter det hele startede med for snart 12 år siden. På de blot 12 år er Ferm Living blevet et stort dansk brand med voldsom succes i DK og udlandet… meget velfortjent. På trods af, at de er vokset så massivt både i sortiment, virksomhedsmæssigt og salgsmæssigt, ja så er ægteparret bag Ferm Living, Martin og Trine altså stadig utrolig nede på jorden, søde og imødekommende mennesker.
Der er altid tid til en sludder og man mødes altid med et misundelsesværdigt overskud, smil og interesse. Ferm Living-huset har altid være en fornøjelse at lægge vejen forbi og for nylig gjorde jeg så det… Jeg kiggede ind i deres nye hjem, som de kalder THE HOME.

 

 

Ferm Living har købt eller lejet – det ved jeg sådan set ikke, de HAR i hvert fald en utrolig smuk lejlighed lige ved Storkespringvandet i København med en perfekt udsigt. Drømmen var at skabe et smuk hjem indrettet så hvidt muligt med Ferm Livings sortiment, som i dag spreder sig fra tapet, møbler, tekstiler, accessories, lamper til køkkengrej og meget mere. Der er leget med farver i en helt fantastisk og sammensætninger som de fleste nok ikke engang kunne tænke sig til i teorien, men som de fleste nok vil sukke over og måske (forhåbentlig) vil lade sig inspirere af. Lejligheden er et showroom, men det føles ikke sådan. Da jeg banker på døren og træder indenfor mødes jeg af blide stemningsfulde jazz-toner og et imponerende, varmt, personligt og utrolig inspirerende hjem.

Jeg synes du skal lade dig forføre og inspirere af Ferm Living, tag for dig af idéer, farvesammensætninger og indtryk…

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply