Produkt og design (Interior design)

Thursdays cravings …

 

 

T H U R S D A Y

cravings …


 

Mildt, roligt, blidt og fredfyldt…

– det er vel nøgleordene bag dagens moodboard her og nøgleordne bag den følelse, jeg ønsker skal lande i min krop. Det er nogle hektiske dage pt, vi har travlt, det er dejligt og jeg er fuld af taknemmelighed og selvom jeg ikke ville bytte mit job og mit team for noget andet i verden, trænger jeg lige nu til lidt ro (den finder jeg i weekenden) – så er det jo dejligt, at jeg kan skabe mig et smukt moodboard, der hjælper mig lidt ned i gear. En samling af smukt design og visuelle lækkerier…. 

 

__

 

FORM smukke glasvaser i de fineste farver og former fra Lyngby Porclæn

KINFOLK – THE ENTREPRENEUR, endnu en inspirende bog fra Kinfolk, den tredje i rækken, kan købes her

KAY-SERINE består af NES, DROP,WING og RIPPLE – en nyhed fra Kay Bojesen i porcelæn mere om den nyhed her på bloggen ganske snart!

KALENDERBOG 2018 fra Atelier Aarhus – æstetisk og så simpel, at den er en smuk oplevelse at åbne

DEN TRÆTTE MAND fra By Lassen – jeg mener snart, at han og jeg skal forenes og leve lykkeligt sammen til vores dages ende. Jeg har vel nok skrevet mange gange om denne stol og jeg drømmer stadig om at den kan stå i min stue og give mig verdens største krammer hver evig eneste dag.

VENT STOOL,  en skulpturel enkel skønhed fra Skagerak

WISHFUL THINKING – titlen siger alt og billedet giver mig lige præcis den stemning, som jeg har brug for. Smuk fotokunst af
Maria Fynsk Norup

 


 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply