Uncategorized

Jeg vil have en Wulffwinding…

Åhhh det kribler sådan i mine fingre for at eje nogle af Wulffwindings vægskulpturer! Dig der følger mig her på bloggen, og kender min stil og mit hjem ved, at mine vægge er spækket med kunstprint og kunstelementer, jeg er vild med det – en barndomsskade (datter af en kunstner) jeg er stolt af. 

Wulffwindings skulpturer laves i flere forskellige former og materialer. Nogle i træ, andre i messing, nogle i patineret zink og andre i malet træ. De her art pieces er æstetiske og smukke helt alene på en væg, som du kan se på indlæggets første billede. Men de er mindst lige så smukke og spændende sammensat med ens øvrige kunst som ved den smukke arbejdsplads herover.

Skulpturerne er lavet så de kan sættes sammen til spændende samlede objekter, præcis som man selv har lyst til. Herover ses to ens skulpturer i forskellige materialer….

Jeg er vild med de mange muligheder for selv at få lov at være herre over, hvordan jeg vil sammesætte og placere min vægdekoration, det giver følelsen af at være med til at designe sin helt egen, og det gør Wulffwindings skulpturer til noget helt unikt. Jeg slutter hvor jeg startede: JEG VIL HAVE EN WULFFWINDING…hvad sige du?

Se alle de elegante pieces lige her

 


You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply