KIDS

Nutterier til børneværelset

Der findes så mange smukke, nuttede og fine ting til børneværelset, at det i den grad er værd at lave et lille indlæg omkring. Der bliver fra mange designfirmaet virkelig kræset for de små, meget mere end da jeg var barn. Alt er så lækkert, gennemført, farve-rigtigt og helt igennem bedårende. I dag skal design af møbler, tekstiler, lamper og legetøj nemlig leve op til noget helt andet end for 20-30 år siden. Det hele skal passe ind rent æstetisk og farvemæssigt til den øvrige bolig, så rummene i et hjem kan flyde mere sammen og stadig fremstå rolige og harmoniske.

Jeg har samlet lidt nips og møbler, som jeg slet ikke kan stå for… kan du?

 

 

Produktinfo

Indlæggets første billede er fra Ferm Living og viser en skøn og humoristisk pudekollektion. Pudernes form og farve er stærkt inspireret af alle de “skatte” ungerne kan fange og samle på en dejlig stranddag. Puder fra Ferm Living kan købes her og er man ikke til vanddyr og strandfund, kan man i stedet finde en helt frugtbod af puder selvsamme sted.

Pineapple væglampe er et skønt element på væggen. En perfekt hygge-sengelampe, også fra Ferm Living

En lille kop og en lille skål med det sødeste udtryk. Kan købes hos Cahetu.dk

Harbour House fra Nofred er et fint og minimalistisk dukkehus parat til fin indretning og masser af leg. Lækkert at have stående fremme… –også i stuen. Set hos Studiominishop.com

‘The World’ gulvtæppe giver anledning til  masser af leg, gode historier fra andre lande og en fornemmelse af, hvordan jorden ser ud. Gulvtæppet er fra OYOY Living og kan købes her

Paper Boat Lamp giver referencer til barndommen, hvor vi foldede papirfly og papirbåde. Denne skønne vågelampe er foldet i vinyl – Set her

Jeg er helt forelsket i den skønne bænk med museører. Her ser jeg tydelig det sødeste søskendepar eller de bedste venner sidde side om side og dele rosiner eller hviske hemmeligheder til hinanden. Bænken få også som stol og kan købes hos Studiominishop.com

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply