Uncategorized Vi tester

TEST: Creatista gør dig til alletiders Barista

TEST
af Creatista for Nespresso

Hyggeligt café område i køkkenet med Nespresso maskine der brygger kaffe

Noget af det hyggeligste jeg ved er at sætte mig med en god kop kaffe på en hyggelig café i København, enten med venner, min datter, kæreste eller blot for mig selv. Jeg arbejder i København, så det er tilgængeligt for mig, men jeg bor i Allerød, og ja der er altså ikke en eneste café i Allerød, så når jeg er hjemme, er der lang vej til den hyggelige stund med en ven over en god kop café-kaffe. Desuden er de der café-besøg, hvis der altså er mange af dem, en dyr fornøjelse, og hvis man kan lave en mindst ligeså god kop kaffe hjemme for blot 3 kr. ja så kan den da være ligeså hyggelig at drikke den hjemme i køkkenet.

på billedet ses en kop kaffe, en notesbog og en chokolade

Jeg har i 14 dage testet den nye Nespresso maskine ‘Creatista’. Jeg var med på Nespresso-bølgen fra starten, og dette er vel den fjerde maskine, der står på mit køkkenbord. Det sidste års tid har jeg dog været uden Nespresso maskine, fordi jeg tog min maskine med ind på mit nye kontor i oktober sidste år, og jeg har virkelig savnet den!

Kaffemaskine fra Nespresso der brygger kaffe i fin lille kop med overskæg

Jeg tester blot maskinen, jeg får ikke penge for at skrive indlægget her, så har vi det på plads. Creatista fra Nespresso er fantastisk. Den er nem at bruge, den er super flot og så giver den dig den der café-stemning hjemme. Den er forsynet med et display, der gør det nemt at vælge hvilken kop kaffe du vil have. Du kan vælge mellem: Espresso, Lunga, Cappuccino, Café Latte, Flat White, Latte Macchiato og Ristretto. Vælger du en af de type kaffer der skal mælk til, hopper displayet automatisk over på mælk, når kaffen er brygget og her begynder den så at varme mælken i den lille tilhørende kande. Man kan selv indstille hvor varm mælken skal være og med en maskinens indbyggede termometer, stoppe den med at varme mælken op, til den har den ønskede temperatur. Super smart og meget let.

Billede skudt oppefra af displayet på den nye Nespresso maskine

Latte Art

Latte Art er et nyt fænomen, som er så udbredt at selv Arla har produceret en mælk af sammen navn, og den er altså ret god til at lave små hjerter, tulipaner m.m. i din kaffe med. Nespresso Creatista maskinen har fået sit navn, fordi den gør det let for dig at være kreativ og lave Latte Art på bedste café manér. Mælkekanden og måden mælken bliver varmet og skummet på, gør det muligt at kaste dig ud i kreative kaffedekorationer, præcis som man ser det på en café. Da jeg var til pressevisning på maskinen her, lærte vi faktisk at lave hjerter, men æhhh… jeg skal lige øve mig lidt mere, det går ikke særlig godt. Du kan selv kaste dig ud i kunsten ved at se denne lille video her lavet af Nespresso eller du kan blot søge på Latte Art på You Tube

Jeg skal eje den her maskine, jeg er vild med den. Den opfylder mine behov for god kaffe, hygge og så er den simpelthen så pæn og lækker at have stående i mit køkken. Varm anbefaling fra mig til dig som overvejer en ny kaffemaskine i topklasse. Se priser og læs mere her


You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply