RUM OG INDRETNING

Hotellejlighed med den der ‘Home-feeling’

Sponsoreret af JYSK

Hotel lejlighed med rundt spisebord og træbeklædte vægge

Forestil dig en lækker penthouse hotellejlighed blive strippet for alt indhold! Gulvtæpper, tapet, køkken og bad, alt bliver strippet, og man står med en hel rå hotellejlighed, som skal indrettes. Ikke blot indrettes med møbler, men alle tanker skal tænkes. Hvordan skal her se ud? Hvilke gulve skal der lægges på badeværelset? Hvilke farver… osv. Men den vigtigste tanke der skal tænkes her er følelsen – hvordan skal følelsen være i den lejlighed. Hvordan skal stemningen være? Hvordan skal førstehåndsindtrykket være og endnu vigtigere hvordan skal gæsterne føle sig hjemme og varmt velkomne?

Den opgave gav JYSK sig i kast med, da de fik muligheden for at indrette to toplækre hotellejligheder på det 4-stjernede hotel Ferdinand i Århus lige ved åen. Et stort og ambitiøst projekt, som har til formål at vise, hvordan man kan indrette sig lækkert, hjemligt, stilet og hyggeligt i en lækker lejlighed. Kan det lades sig gøre kun at benytte JYSK egne møbler, tekstiler, lamper, tæpper og nips? JYSK mener, at det kan de snildt slippe af sted med, og tjahhh det skal de da også tro på, når de lever af at sælge boligdrømme til folket. Om det så kan lade sig gøre… –ja, det var jeg jo så heldig at få lov at bedømme, da jeg tog forbi hotellejlighederne og opholdte mig i dem i 24 timer.

Jeg var fuld af forventning, da jeg kørte ombord på færgen til Aarhus – spændt på om JYSK nu kunne leve op til det her projekt, som jeg havde store forventninger til – jeg glædede mig, jeg havde nøgler til begge lejligheder!

 

Lejlighed 1 – Nordisk varme og rålækker hygge

Lækker lejlighed indrettet med møbler fra JYSK

Vi starter i den største lejlighed. Da jeg skubbede døren til lejligheden, blev jeg med det samme utrolig positivt overrasket. Her mødte et stort lækkert rum mig inddelt i flere zoner. Til venstre var soveværelse, ligefrem badeværelse og garderobe og til højre i den største del af lejligheden befandt sig spisestue, stue og køkken – alt i et og samme rumme. Stemningen var varm, lækker og hyggelig – her var virkelig lækkert, som trådte man ind i et rigtigt hjem. Her var helt klart lavet en farvepalet fra starten, som ramte nogle mørke farver, som sort, grå og støvet grøn. Møbler i mørkt og lyst træ og let krøllede hørgardiner i en lækker grå farve blødgjorde rummet. Hele lejligheden var hverken for feminin eller maskulin, den var indrettet så begge køn føler sig hjemme og godt tilpas. God belysning og en soveafdeling, der gav øjeblikkelig lyst til at kaste sig i de bløde dyner med super lækkert sengetøj. Jeg må indrømme, at jeg oplevede at JYSK følger temmelig godt med i hvad der er trends i boligen, lige fra de helt rigtige gardiner i det der krøllede hørlook som er så populært til polstrede sengegavle, billedvægge og lækkert uens sengetøj på sengen – Jo de har pænt godt styr på det. Toplækker oplevelse, som du sikkert vil give mig ret i når du ser billederne her.

Stemningsfuld sovekrog med smukke grå vægge og finde plakater i rammer på væggen

Hotelværelse med grå vægge og seng med polstret hovegærde

To personers sofa fra Jysk placeret i en stue med flotte træbeklædte vægge Entré med sortmalet væg som også agerer opslagstavle Skabsgang med flot klædeskab i træ fra JYSK Fjernsynsstue i nordisk design med daybedn og lammeskind

 

Lejlighed 2 – Feminin fashionista

Rosafarvet alrum. Meget feminint i lyse farver indrettet komplet med JYSK

Super sjov oplevelse at have to værelser og gå fra et lækkert look til et komplet anderledes look. Lejligheden i lejlighed nr. 2 var mindre, og jeg blev atter totalt overrasket da jeg skubbede døren op. Her ventede mig en lille lejlighed også med soveværelse, badeværelse spisestue, stue og køkken i et og samme rum. Her var stemningen lys, feminin og let. Der var lidt fashionista over denne lejlighed. Lyse træmøbler og igen et gennemgående farvetema, denne gang med støvede lækre pasteller. Her var masser af pyntgenstande af feminin karakter, som fine vaser med blomster, hængplanter, brevvægte og fine skåle og puder. Så super fint indrettet, jeg tænker at en weekend et par gode veninder i denne lejlighed kunne være fantastisk. Og vi kunne faktisk være flere end to, for sofaen er en sovesofa så tre piger kunne vi snildt være!Smukt soverum med grå sengegavl og grønne vægge

Vi overnattede dog i den store lejlighed, min kæreste og jeg, og vi sov rigtig godt, i de lækre beklædte dyner i en god seng. Det var lidt øv at skulle op og af sted næste morgen, men hey, nu ved vi at vi kan komme igen, for alle har mulighed for at booke de her to hotelværelser på Hotel Ferdinand i fremtiden og vi var begge enige om at her kunne vi godt bo en uges tid.Stue med lyserøde væggen og sovesofa fra JYSK, meget fintHotellejlighed med dobbeltseng, køkken og fjernsynsstue Køkken alrum med hvide og lyserøde vægge. Meget lyst og feminint entre med lyse møbler i hvid og træFlot vadeværelse med grønne vægge og palme bruseforhæng

 

Bonus: Hvis du skal booke en af disse lækre lejligheder, så vil jeg varmt anbefale dig, at din middag på Hotellets restaurant! Ferdinands restaurant er nemlig med i Michelin guiden og vi spiste fuldstændig suverænt og fik en meget fin vinmenu til hver ret.

 

Hov… inden jeg glemmer det vil jeg gerne lige tage dig med ud på de lækre terrasser som gav et fantastisk view til både byliv, åen og haven. Desværre var det er temmelig regnfuld dag, vi var på besøg, men du skal med og se det alligevel. Terrasserne var ret indbydende (altså hvis solen havde været fremme) indrettet med loungemøbler også fra JYSK. Jeg tænker, at her kunne man få nogle ret lækre stunder, med en kold flaske hvidvin og solen i ansigtet eller man kunne nyde morgenkaffen fra den udendørs loungesofa.Lounge møbler på tagterrassen i Århus, alt er fra JYSK

GemGem

GemGem

GemGem

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Ms. Ainee C. Beland
    oktober 19, 2017 at 23:37

    It is all very lovely and thank you for sharing your wealth with the world. I came to know of your site while viewing Issuu (https://issuu.com/).

Leave a Reply