TIL VÆGGEN (Walls) Uncategorized

DIY: Flisebelagt væg på en eftermiddag

Som udgangspunkt er det ikke sådan liiige til at få en smuk flisevæg. At montere fliser på en væg kræver lidt know-how, tid, budget (særligt hvis man ikke selv kan lægge dem) og knofedt. Desuden er det jo ikke alle, der kan få fliser, og her tænker jeg på dig der bor til leje. Jeg elsker selv mine metrofliser, som jeg fik lagt i mit køkken for halvandet år siden. Jeg vil meget gerne have lignende fliser i min næste lejlighed, men idet jeg satser på at finde en leje-lejlighed, så kan jeg jo kun naivt håbe på, at der er flotte fliser i køkkenet. Hvis der ikke er fliser, jamen så vil jeg altså kraftigt overveje at snyde lidt med tapetet her.

Her ses et køkken, med et rundt hvidt spisebort, sorte eames stole og sort lampe, på væggen hænger tapet med flisemøsnter

 

Det er da ret fint og autentisk ikk? Jeg kan ret godt lide den lidt utraditionelle måde fliserne er lagt på. Jeg tror jeg ville nøjes med at klæbe det op på væggen  over køkkenbordet og så helt op til loftet. måske ville jeg give det en lidt blankt lak, både for at give glans så flise-illusionen bliver endnu bedre og for at den er lettere at rengøre.

Nærbillede af en plante i sort potte på en spisebord. I baggrunden ses et sort hvidt flisetapet

Tapetet fra Engbald & Co. hedder: Brick 6070 og er fra kollektionen: Black & White Brick 6070. Du kan købe det hos Beckers Farvecenter og i Colorama.

GemGem

GemGem

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply