X

Søg på bloggen

En lille, men markant forandring…

Sponsoreret af Auping

Jeg har foretaget en lille ændring i mit soveværelse, en enkelt ting har jeg ændret, men den gør en markant visuel forandring og skaber mere hygge.

For nogle måneder siden havde jeg med møde med Auping, som jeg de sidste par år har haft et super samarbejde med. Formålet med mødet var, at jeg ville have en ny polstring til mit ‘Essential’ hovedgærde. For halvandet år siden malede jeg mit soverværelse pudderfarvet, da jeg fik min Auping Essentail seng hjem. Sengen havde jeg valgt i farven skin, og hovedgærdet i samme nuance. Tanken var at skabe et feminint rum tone-i-tone, og jeg var rigtig glad for det. Men nu er jeg jo indretningsnørd, og der skulle ske noget nyt! Jeg flytter jo om inden så længe, så jeg synes ikke jeg ville male igen. Tone-i-tone ideen er fin, men jeg savnede noget dybe i rummet, og noget hygge. Det hele var meget delikat og lyst. Sådan her så det ud før.

Det var drøn svært at vælge farver og først var jeg ude i den smukke blommefarvede, som du kan se øverst på farveprøverne herunder.

Smuk farve som ville stå perfekt til det pudderfarvede sengestel. Men jeg valgte en mere maskulin model – jeg gik med grå. Grå er nemlig en farve der næsten kan matches med alle farver og så drømmer jeg om at male mit nye soveværelse i en smuk lys grå og her vil dette hovedgærde være utrolig flot.

Farven på hovedgærdet hedder 66 Graphite og er fra den tekstil kollektion der hedder PEACH. Sengen hedder Essential og fås som udgangspunkt med upolstret hovedgærde, hvis man vel og mærke vælger at tilkøbe hovedgærde til sengen, den kan også købes uden. Sengen er bæredygtig, fri for giftige metaller, lim og maling.

 

Malene Marie Møller:
Relateret indlæg