HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES)

Sådan bor en af Norges bedste bloggere

Elisabeth Heier er blogger og stylist og så er hun en utrolig sød pige, som jeg af og til møder. Hun bor alene med sine to børn i Oslo og er selvstændig. Elisabeth har en eminent og smuk æstetisk sans, hun har sin hel egen farveskala som primært er sort,hvid, grå og og sand og så overrasker hun nogle gange med en komplementærfarve. Hendes styrke ligge i begrænsningens kunst (min svaghed 🙂 og den kan jeg god misunde hende lidt. Hun kan få selv en fjernbetjening til at se betagende smuk ud 🙂 Tjek Elisabeths blog her

Lysegrå stue med hvid sofa og hvidt bord. Gardiner til gulvet i lys grå og en smuk rislampe af Jaime Hayon

Her skal du se hvordan Elisabeth bor. Minimalistisk køkken holde i sort, eg, hvid og sand farver køkken i sort bejdset træ her ses et hjørne i et køkken. Meget æstetisk smuk og minimalistisk spisekrog med rundt mørkt træbord og en skænk i baggrunden med en flot lampe og en illustration indrammet på væggen sofakrog med indbygge reol. Væg og reol er grå og fyldt med smukke blade og en fin lampe æstetisk foto skud fra en lejlighed. En smuk gammel fyldningsdør og et apoteker spejl på væggen Super smukt badeværelse med store hvide fliser og mørke gulvfliser. En vindueskarm på et badeværelse med et smukt fignetræ Vindueskarm med fliser på et badeværelse. Lidt lækkert nips i form af skunhedprodukter Et billede af en håndvask og lidt bordplads med et smukt spejl fra menu og lækre produkter fra bl.a. Aesop Stilrent soveværelse med seng klædt i hvid og natur farvet hør. Som natbord en skulpturel skammel i lys træ Super fint børneværelse med køjeseng. Seng og væg er holdt i samme grå farve

Styling af Elisabeth Heier // Foto af Katerina Dima/Only Deco Love

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply