INTERIØR

Så mangler jeg bare en smuk buket – Tak!

Échasse vasen her er fra MENU – En utrolig elegant og smuk vase inspireret af reagensglas fra laboratorierne. Den rundbundede vase holdes stabilt af et spinkelt og stringent stel i messing. Kontrasterne mellem materialerne og vasens bløde form kontras stellets stramme form er fræk og moderne. Den grønne dybe farve sammensat med messing er ‘all you need’, hvis du vil spille med på bolig-trenden denne sæson. Drama, tyngde, diva-nykker, mørke farver, art deco style og masser af shine er nemlig stærke nøgleord i efterårets bolig og det kribler i mine fingre.

Échasse vasen fås i tre størrelser, og jeg ønsker mig den mindste og ja, så mangler jeg bare en smuk buket bordeaux blomster. Blomster der er så dybe i farven, at man næsten tvivler på om den er sort! Bemærk også, at der findes en skål til serien, den er altså et elegant lille punktum.

Se mere hos MENU.as

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply