Kunst Uncategorized

Meet Billie Sue…

Billie Sue (1969) blev gennem sit arbejde og mange forretningsrejser over hele kloden, fanget af at fotografere. Det var mødet med mange forskellige kulturer der gjorde udslaget, og særligt var hun stærkt tiltrukket af historisk kunst, hvilket skinner igennem hendes fotokunst. Måden hun vælger sine modellers position på, dekorationen og påklædning giver stærke referencer til de ældgamle portrætter, men med et smukt, æstetisk og nutidigt twist.

Billie sue er selvlært – Det var en bevidst beslutning ikke at tage uddannelse som fotograf, da hun hellere ville øve for sig selv i sin fritid, end at miste sig selv i et studie. Serien ‘Feathers’ som du kan se i indlægget her, var den første serie som hun offentliggjort. Serien blev så stor en succes, og den gjorde det muligt for hende at udarbejde en niche for sig selv blandt de store fotografer.

Jeg er dybt betaget af hendes arbejde!

Du kan købe portrætterne på print her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply