Produkt og design (Interior design)

Hvilken farve skal man vælge?

Drømmen om et vitrineskab er stadig intakt hos mig. Jeg har ønsket mig et vitrineskab siden jeg flyttede hjemmefra og ja, det gør jeg stadig. Vi talte faktisk om det forleden dag, Søren og jeg (Søren er min kollega, han er fotograf og vi sidder sammen hver dag) – Søren kan slet ikke se idéen med et vitrineskab, og han forstår mig ikke… og jeg forstår ikke, at han ikke forstår mig :-). Måske er det en pigeting? Søren går nemlig også op i indretning , men han vil hellere have et skab med åbne hylder.

Mit drømme-vitrineskab kunne meget vel være fra Lindebjerg Design, de er nemlig enkle og smukke i formsproget, de er ikke for romantiske og sommerhusagtige og der er intet Shabby Chick over dem.

Jeg har stylet Lindebjerg Designs billeder til deres katalog og her fik jeg lov at ”lege” med vægskabene ‘V4’. Jeg har altid være sikker på at mit skab skulle være sort, men efter at have indrettet med alle fire farver er jeg blevet i tvivl.

Hvilket ville du vælge?

Sort vitrineskab hænger på væggen op af en støvet grøn væg i en spisetue. Skabet af fuld af smukke vintage glas og karafler.

DET GRAFISKE

Det sorte skab danner et grafisk udtryk og sætter en fast og stringent ramme om skabets indhold.


 

Smuk stemningsfuld stue malet i en lys terracotta farve. På væggen hænger et mørkegråt vitrineskab fra Lindebjerg Design. I skabet er en samling af keramik, loppefund, souvenirs og bøger. På gulvet står en smuk standerlampe på messingfod fra Flos og man aner lige den skulpturelle sofa FLY fra And Tradition.
DET ELEGANTE

Det mørkegrå skab har en fin elegance, det er chikt og ikke helt så hårdt som det sorte. Det mørkegrå skab omfavner alle farver omkring sig.


Badværelse med lysegrå væg. her hænger et hvidt vitrineskab på væggen med masser af fine flakoner, lækre sæber og skønhedsprodukter.

DET KLASSISKE

Det hvide skab er klassisk og holder altid. Det er jo selvsagt perfekt i et sommerhus, men jeg er ret vild med at se det op af en farvet væg, på den måde bliver det lidt strammere og fint i det uden at være for ”sødt” i udtrykket. Det er super flot på et badeværelse.


Et indbydenden blåt soveværelse med et væghængt vitrineskab i lysegrå fra Lindebjerg design. På gulvet ved siden af sengen stå en gulvlampe fra Flos på en stak bøger.

DET HARMONISKE

Det lysegrå skab har en smuk blød farve, som næsten virker drømmende. Udtrykket bliver blødt og poetisk, lidt svært at stå for.


 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Julie Dyg Jensen
  september 6, 2017 at 13:22

  De er utrolig fine alle 4. Personligt er jeg til den sorte op mod den blå væg. Mon du kan fortælle mig, hvor den blå vægfarve er fra? ?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 8, 2017 at 07:03

   Hej Julie

   Farverne er et samarbejde mellem Jotun og File Under Pop
   Den blå hedder: Tangled up in blue

 • Reply
  Anja Hejde
  september 6, 2017 at 15:47

  De er flotte alle fire men jeg stemmer for sort ;o)

 • Reply
  Mette
  september 7, 2017 at 17:52

  Flotte skabe! Og flotte farver på væggene – har du farvekoder til vægmalingen?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 8, 2017 at 07:02

   Hej Mette

   Farverne er et samarbejde mellem Jotun og File Under Pop: De hedder:
   Den blå: Tangled up in blue
   Den grønne: Green Bananas
   Den Rødlige: Yellow & Rose
   Den Grå:All cat’s are grey

 • Reply
  Dorte Lassen
  september 9, 2017 at 09:27

  Det ville være skønt med farvekoderne på væggene. Smukke skabe på smukke baggrunde.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 8, 2017 at 07:01

   Hej Dorte

   Farverne er et samarbejde mellem Jotun og File Under Pop: De hedder:
   Den blå: Tangled up in blue
   Den grønne: Green Bananas
   Den Rødlige: Yellow & Rose
   Den Grå:All cat’s are grey

Leave a Reply