HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES)

Et kig ind i en 1-værelses på 33kvm.

Jeg får så mange positive tilkendegivelser fra jeg, når jeg laver de her små reportager. Der er rigtig mange af jer der savner en mere direkte inspiration til, hvordan man kan indrette sig, flot og funktionelt. Mange bor småt, og derfor er det tit reportager fra mindre hjem jeg bringer. Alle kan jo lade sig inspirere af dem, også selvom man bor stort, det handler bare om at “gribe” de små ting der fanger dig, eller løsninger som kan inspirere dig i din egen bolig.

I dag er det en lille lejlighed, hvor soveværelse og stue er samlet rigtig fint i et rum. Soveafdelingen er holdt hvid og crispy, hvilket gør den ret indbydende, mens sofaen er mørk og indbyder til hygge. Ved sengen har man brugt en gammel stol som natbord, og det er da en ret fin idé som kan overføres i alle hjem.

Køkkenet er af ældre dato, men det har også sin charme, og jeg synes, at personen der bor her har formået at lave det rigtig hyggeligt ved at omfavne stilen og bringe lidt ind, der samler det hele i en lækker rød tråd.

et kig ind i en lille stue med væghængte reoler Læsehjørne med standerlampe fra Gubi og string reoler hængende på væggen. Stue og soveværelse i et. Hyggelig sovekrog holdt i hvidt. Mørkeblå sofa ot rundt sofabord. Soveværelse i stuen holdt i hivdt og meget enkelt sovekrog holdt i hvid med flot fotokunst på væggen. ældre køkken Charmerende spisplads ved vinduet i et ældre køkken plantegning af 33 kvm. lejlighed i Stockholm

Kilde:fantasticfrank.se

GemGem

Et kig ind i en 1-værelses på 33kvm.
Artikel
Et kig ind i en 1-værelses på 33kvm.
Beskrivelse
Jeg får så mange positive tilkendegivelser fra jeg, når jeg laver de her små reportager. Der er rigtig mange af jer der savner en mere direkte inspiration til
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply