Boligtekstil (Textiles for the home) Uncategorized

Børn i sengen?

Børn i sengen med benene op af væggen og tykke uldsokker påDer er mange holdninger til om ungerne skal være i forældrenes seng? – Det har jeg på ingen måde lyst til at gøre mig til dommer for, jeg tænker at hver familie og hvert barn sine behov. Hos mig har børnene altid primært sovet i deres egne senge og så har de været hjertelig velkomne hos mig, hvis de skulle komme listende midt om natten. Nu har jeg mine børn 7 dage og så undværer jeg dem i 7 dage, og min søn har behov for lidt mere nærhed nu. Vi har lavet en aftale om, at han må sove sammen med mig den sidste dag inden han skal afsted til sin far… og ja, så sker det jo altså, at han nogle gange får mig overtalt til endnu en overnatning… jeg kan ikke modstå ham og jeg synes jo selv det er hyggeligt. Endnu mere hyggeligt er det altså, når han og hans 8 årige ældre søster beslutter at sove sammen… så smelter jeg lidt indeni, og stjæler et par øjeblikke sent på aftenen i døråbningen.

To små børn der sover arm i arm

Det er altså ikke mine børn, men søde ser de ud <3

Nå men indlægget her skulle som sådan ikke handle om moderskab, men derimod om det lækreste sengetøj i crispy økologisk bomuld. Looket er rustikt og boheme agtigt – det er vildt lækkert, billederne her siger vist det meste ikk? Det er et nyt svensk mærke ved navn Midnatt der står bag, og sengetøjet laves til både helt små og mellem størrelser og voksne ♥

Moodboard med billeder af børnesengetøj


Moodboard med børn og børnesengetøj


 

 

 

Børn i sengen?
Artikel
Børn i sengen?
Beskrivelse
Der er mange holdninger til om ungerne skal være i forældrenes seng? – Det har jeg på ingen måde lyst til at gøre mig til dommer for
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply