KIDS Uncategorized

Mageløse og kunstneriske gulvtæpper til børneværelset

Guldvtæpper til børneværelset kan være noget af en umulighed at finde. Det er ikke fordi, der ikke findes nogle,de er bare ikke helt rigtige dem jeg har fundet. Ofte er det meget skrappe grønne, blå og gule farver med print af biler eller prinsesser… og ja unskyld, men det er bare ikke lige mig. Forleden fandt jeg ved et tilfælde disse smukke gulvtæpper hos Studio Mini.

Er de ikke fantastiske? – Jeg er blæst lidt omkuld her, og jeg ærger mig næsten over, at min dreng på snart 7 år måske er lige lidt for gammel! Jeg kunne dog godt overveje det sidste tæppe af fuglen, det kan man da godt bruge som voksen i soveværelset ikk? Man kunne også hænge det op på væggen som et kunstværk… eller – hvad synes du?

Mit fund af disse smukke gulvtæpper hos Studio Mini, satte mig lidt i gang og jeg fandt så liiiige endnu en lille håndfuld fine tæpper, denne gang hos Luckyboysunday

Igen vil jeg mene, at det sidste tæppe herover også kan bruges i et voksenrum, enten på væggen eller på gulvet, det da så smukt!

 

 

 

Mageløse og kunstneriske gulvtæpper til børneværelset
Artikel
Mageløse og kunstneriske gulvtæpper til børneværelset
Beskrivelse
Guldvtæpper til børneværelset kan være noget af en umulighed at finde. Det er ikke fordi, der ikke findes nogle,de er bare ikke helt rigtige dem
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Charlotte
  august 21, 2017 at 20:50

  Nøj hvor er de fine…
  Ligesom dig, synes jeg også at der går lige lovlig cirkus/ trafiklys i den, med gulvtæpper til børn.
  Meget legetøj er i forvejen meget farverigt, så det kan hurtigt blive for meget af det gode. Ihvertfald set fra en voksen vinkel..

 • Reply
  Bastian Khamseh
  august 22, 2017 at 09:17

  Shit hvor er de fede og mega fed webshop, den kendte jeg slet ikke. Tak for inspitation 😉

Leave a Reply