INTERIØR

En Daybeds Transformation

Der er godt nok sket meget hos By Klip klap de sidste par år, og i dag har jeg netop været på Formland messen og set de seneste nyheder. Den populære daybed designet af Charlotte Høncke for By Klip Klap tog mig med storm for halvandet årstid siden. Charlotte har leget med det smukke og fuldendte møbel, hun har både forminsket det og forstørret det, og det er der kommet så lækkert et resultat ud af.

 

Daybenden er nu blevet designet i en bredere model og det giver så mange smukke funktioner og indretningsmuligheder. På messen så jeg den med rygpude, —og placeret op af en væg bliver den altså meget fantastisk. Jeg vil ønske at jeg får plads til den når jeg flytter næste år, for så skal jeg altså have den stående – det er klart mit favorit møbel.

I en formindsket version som på billedet herunder fungerer møblet også så fint. En lille bænk for enden af sengen med siddeplads til når man klæder sig på.

Bænken er også fin og praktisk i entréen. På messen så jeg også bænken som sofabord og så kommer der altså også en lænestol i en fantastisk flot form og meget komfortable at sidde i. Desværre er der ikke billeder af de to sidstnævnte nyheder.

Sidst er det altså også værd at nævne dette fine konsolbord. KK Console Table er et lille konsolbord, der egner sig særligt godt til at stå i stuen eller entreen. Det er opdelt i to rum, hvor af det ene er åbent og det andet har et lille låg. Konsolbordet kan bruges i entreen til en smuk plante eller vase og til opbevaring af mindre genstande og til at lægge f.eks nøgler og pung, når man kommer hjem. De runde former afslører en fin rød tråd gennem hele denne smukke møbelserie for By Klip Klap og bordet her er også designet af Charlotte.

 

 

 

GemGem

En Daybeds Transformation
Artikel
En Daybeds Transformation
Beskrivelse
Der er godt nok sket meget hos By Klip klap de sidste par år, og i dag har jeg netop været på Formland messen og set de seneste nyheder
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply