INTERIØR Produkt og design (Interior design)

Kunstneriske design objekter fra nyt svensk design brand

Jeg kom tilfældigt forbi et nyt svensk design brand for nylig, da jeg sad og fordrev tiden på Pinterest. Apartment Stories hedder firmaet, og det er ikke et helt typisk interior brand. Apartment Stories tilbyder nemlig et smalt sortiment af dekorative design objekter af  kunstnerisk karakter. Kunstelementer er blevet en stor del af boligen og en rigtig fin og interessant måde at gøre hjemmet mere personlig på. Jeg er ret vild med alt der oser af noget unikt, noget skulpturelt og kunstnerisk. Det nye svenske brand, designer spejle og puder, og det er der måske ikke den helt store nyhedeværdi i, men jeg synes nu de kan noget med deres valg af materialer, formgivning og farver. Der hvor det kunstneriske træder ind, er de smukke FLOATING ROCKS og de dekorative papirvægte.

Design objekter. På billedet en stak bøger med et duftlys og en smuk krystal papirvægt, designet af svenske Apartment stories

Den smukke krystal placeret på en klar plade fungerer som papirvægt. Ingen bruger papirvægte længere, men vi elsker dem som dekorative elementer i boligindretningen, jeg er storforbruger. Denne er meget unik og en helt ny fortolkning af den klassiske papirvægt, som ofte er rund og glat. Et smukt bud på et kunstneriske design objekter til boligen.

Apartment Stories designer også velour-puder i smukke diskrete farver med masser af dybde. I sortimentet kan man også finde et smuk rundt vægspejl. Størrelsen og den elegante spinkle ramme er næsten et kunstobjekt i sig selv.

En collage med billeder af lækkert interiør design objekter fra det svenske design brand Apartment stories. Her ses velourpuder, spejle og brevvægte af bjergkrystallerBesøg Apartment Stories her
Savner du inspiraiton til kusnt i boligen, så ligger der masser af indlæg om kunstprint lige her


 

◊GemGem

Kunstneriske design objekter fra nyt svensk design brand
Artikel
Kunstneriske design objekter fra nyt svensk design brand
Beskrivelse
Jeg kom tilfældigt forbi et nyt svensk design brand for nylig, da jeg sad og fordrev tiden på Pinterest. Apartment Stories hedder firmaet, og det er ikke et helt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply