D.I.Y.

DIY: brug en rumdeler som hovedgærde

Drømmer du om et hovedgærde til din seng, så kommer der her en løsning, som alle på nul komma nul kan bruge. Man kan lave et hovedgærde på ufattelig mange måder, det handler bare om at tænke ud af boksen. Du kan f.eks. skabe illusionen af et hovedgærde ved at male eller tapetsere på væggen bag din seng. For at fuldende udtrykket kan du omkring det malede eller tapetserede område montere lister som du maler i en lækker farve. Ønsker du ikke bare en illusion, men et fysisk hovedgærde, så kan du anvende alt fra gamle døre, en gammel bordplade, en MDF plade som du polstre eller blot lade den være rå, evt male den eller investere i de sort-grå matte MDF plader.

Du kan også som her vælge at bruge en rumdeler. Råt soveværelse med højt hovegærde lavet ud af afskærmingssvæg fra Ikea

Rumdeleren her fra IKEA betrukket med filt er en genial løsning. Jeg kan ret godt lide, at den er så høj og dens bukkede sider omfavner sengen og gør rummet ret hyggeligt. Rumdeleren er egentlig skabt til kontoret som en afskærmning af lyd og udsigt, men den fungerer altså så fint som hovegærde eller rumdeler. 

Gør evt. hovedgærdet mere personligt ved at hænge et par smukke foto op på den polstrede overflade. Her ses en arbejdsplads med afskærmning i grå filt. Afskærmning er både brugt for at isolere lyd men kan anvendes som oppsagstavle

Rumedeleren BEKANT er fra IKEA og kan købes her

Styling af dygtige Pella Hedeby via livethemma.ikea.se

GemGem

GemGem

DIY: brug en rumdeler som hovedgærde
Artikel
DIY: brug en rumdeler som hovedgærde
Beskrivelse
Drømmer du om et hovedgærde til din seng, så kommer der her en løsning, som alle på nul komma nul kan bruge. Man kan lave et hovedgæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply