BLANDEDE BOLCHER Gaveidéer (Gift ideas)

Ren forkælelse

Er du god til at forkæle dig selv? Jeg prøver og er faktisk udemærket til det, men jeg kunne da godt være bedre. Jeg forkæler mig selv en gang om ugen med ansigtsmaske, hårkur og forkælelse af mine hænder og negle. Jeg sætter tid af til det, tager noget lækkert afslappende tøj på, laver en kande te og sætter en film eller en serie på, og så er jeg god ved mig selv.

Jeg forkæler også mig selv, med lidt nye smykker engang imellem en en lækker plaid eller et stykke tøj…. eller en god kage:-)

I denne uge vil jeg forkæle mig selv, evt. med en halskæde eller et par øreringe fra min yndlings smykkepusher Lone Kejser a.k.a. Pønt. Stilleben.dk forhandler smykker fra Pønt – Øreringen i midten er helt ny og vist ikke i butik endnu, jeg er vild med den!

 

Jeg vil lure lidt på alt det guddommeligt lækre strik fra Care by Me. Jeg har en poncho fra Care by Me, og  jeg ELKSER den.

 

…og så vil jeg være god ved min krop og ved mit hår med rene økologiske produkter fra Zenz…. jeg har lige opdaget deres olier, de er fuldstændig fantastisk!

Ærlig talt så synes jeg også, du skal sætte en time af i denne uge til forkælelse…. Hvordan forkæler du dig selv?

Ren forkælelse
Artikel
Ren forkælelse
Beskrivelse
Er du god til at forkæle dig selv? Jeg prøver og er faktisk udemærket til det, men jeg kunne da godt være bedre. Jeg forkæler
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply