Køkkenet (Kitchen)

Marmorvæg…Wauw!

En væg i marmor enten i køkkenet eller på badeværelset…. eller som køkkenbordplade, det ku’ jeg godt! Marmor er dog sart og kan ikke klare rengøringsmidler, bare et par fejlskud med saften fra en citron (og det sker jo i et køkken), så er stenen skadet. Marmor har det også med at miste glansen og blive lidt gul i det. Garant står bag de her kæmpe keramiske fliser, fra den italienske fliseproducent Mirage. Det er ikke marmor, det er en keramisk flise, men det er virkelig ikke let at se forskel, jeg kan ikke. Kollektionen hedder Jewels og det fede ved at det egentlig ikke er ægte marmor er, at den både kan rengøres med rengøringsmidler og så kan man få kæmpe fliser som ses på billedet her, til priser som ligge langt under hvad det ville koste i marmor.

 

Jewels Calacatta, 120 x 240 cm, vejl. udsalgspris DKK 2.905/m2 hos Garant

Marmorvæg…Wauw!
Artikel
Marmorvæg…Wauw!
Beskrivelse
En væg i marmor enten i køkkenet eller på badeværelset.... eller som køkkenbordplade, det ku' jeg godt! Marmor er dog sart og kan ikke klare rengø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply