Boligtekstil (Textiles for the home)

Har du noget at ha’ det i?

Man skal have noget at ha’ det i ikk? … alle de der dimser der flyder, vasketøjet, make up’en, telefon – nøgler – penge osv. Opbevaring er en stor del af min hverdag og sikkert også din, og jeg vil naturligvis gerne have, at den opbevaring er cool samtidig med at være funktionel. –Og som prikken over i’et, så gør det da bestemt ikke noget, at det kommer fra en sej virksomhed, hvis hjerte brænder voldsomt for bæredygtighed, etik og økologi. For blot 10 år siden var økologiske tekstiler røvsyge (pardon my French) alt var beige og meget øko at se på, og det var faktisk på baggrund af samme erfaring, at Joy, ejer af The Organic Company startede sin virksomhed.

Udover håndklæder, klude, viskestykker m.m. designer The Organic Company også tasker til alt det løse, større tasker til f.eks. vasketøj, weekendturen og sportstøjet. Tasker til opbevaring, legetøj m.m. Nogle af disse tasker er stilrene og enkle mens andre bærer på nogle ret stærke og cool statements og de er alle naturligvis i økologisk bomuld og GOTS certificeret

Har du noget at ha’ det i?
Artikel
Har du noget at ha’ det i?
Beskrivelse
Man skal have noget at ha' det i ikk? ... alle de der dimser der flyder, vasketøjet, make up'en, telefon - nøgler - penge osv. Opbevaring er en stor del
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply