Min nye bolig RUM OG INDRETNING Uncategorized

Hvis man nu skal sove i stuen….

Jeg skal flytte! Der er godt nok et år til, men en indretningsnørd som jeg, er jo allerede gået i flytte-mode. Det kribler i fingrene, jeg skal starte forfra, et nyt kapitel! Jeg flytter til København og det er dyrt, og jeg har børn og hund, så der er krav til en hvis størrelse. Jeg kigger løs og undersøger. Til at starte med var København for mig enten Østerbro, Kbh K, Frederiksberg, Nørrebro og Vesterbro… men hey, byen bliver større, det bliver den nødt til hvis jeg skal finde noget vi kan betale og være i alle sammen. Så nu er Ørestaden, sydhavn, Nordhavn… også en mulighed. Jeg er begyndt at affinde mig med, at jeg måske ikke finder et sted, der kan opfylde alle mine ønsker, og jeg er endda begyndt at overveje, at jeg måske kan ende med at skulle sove og arbejde i stuen, hvis den perfekte lejlighed dukker op, og det eneste der mangler er det der soveværelse til mig. Og helt ærlig, det kan man måske godt løse enten ret diskret eller også kan man bruge hele soveområdet som en integreret del af stuen.

Jeg er ret vild med den her løsning. En smuk bambusreol fra Ikea bygget op omkring en seng – fuld af funktioner og opbevaring. Det ser da så cool ud ikk?

Hvis denne ene ende af stuen kunne agerer soveværelse og kontor med masser af opbevaring, så kunne man jo sætte en rumdeler i form af en smuk afskærmning og bruge den anden ende af rummet som lille hyggelig stue ikk? … man må jo tænke ud af boksen 😉

Den fleksible reol hedder SVALNÄS og er fra Ikea

 Syling af Pella Hedeby, Livet Hemma

Hvis man nu skal sove i stuen….
Artikel
Hvis man nu skal sove i stuen….
Beskrivelse
Jeg skal flytte! Der er godt nok et år til, men en indretningsnørd som jeg, er jo allerede gået i flytte-mode. Det kribler i fingrene, jeg skal
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply