UDENDØRS

Hyggekrogen på altanen eller i haven

Sponsoreret
-Det skal jeg skrive når jeg omtaler de firmaer, som jeg er er ambassadør for.
Valg af emne, ord og holdninger kommer direkte og hjerteligt fra mig!

Det er altså noget nemmere at have med møbler at gøre, som ikke kræver vedligeholdelse. Der er selvfølgelig dem, der elsker at gå og nusse og oliere deres havemøbler, jeg er bare desværre ikke en af dem. Havemøblerne ‘MIRA’ her er fra Skagerak og de kan tåle at stå ude i al slags vejr. Designet er tidløst, moderne, stramt og ret flot synes jeg. Jeg er personlig vild med den mørkegrønne farve fordi den falder godt ind i en have eller på en altan. Letheden i det stilistiske design gør møblerne dæmpet og diskrete, de “stjæler” ikke opmærksomhed fra omgivelserne og de virker ikke “tunge”.

Kollektionen designet af Mia Lagerman fås i sort og mørke grøn, og stolene fås med og uden armlæn. Der findes både et kvadratisk og et rektangulært bord til stolene, så hvad enten du har have eller lille altan, kan du bruge møblerne, der hvor du holder ud at være, når du er udendørs.

Hyggekrogen på altanen eller i haven
Artikel
Hyggekrogen på altanen eller i haven
Beskrivelse
Sponsoreret -Det skal jeg skrive når jeg omtaler de firmaer, som jeg er er ambassadør for. Valg af emne, ord og holdninger kommer direkte og hjerteligt fra mig!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply