Mad Uncategorized VÆRD AT BESØGE

NÆRVÆR – En ny smuk og nærværende vinbar/restaurant i Kbh.

Med ambitionen om at skabe en lokal vinbar og restaurant, som emmer af nærvær, intimt samvær og hyggelig stemning, blev Københavns nye lokale vinbar NÆRVÆR skabt. Nærvær ligger i en ret ny og moderne bygning på Christianshavn. Med udsigt over kanalen og Københavns gamle bymidte, er NÆRVÆR en lille perle, en  lokal vinbar og en intim og lækker gourmetrestaurant. Her er kun plads til 10 spisende gæster, hvilket gør stedet helt unikt og meget nærværende.

NÆRVÆR ønsker at være et sted for de lokale, men også besøgende fra resten af landet og udlandet. Her kan man nyde en fantastisk stemning, dele gode og overkommelige vine fra hele verden, samt en smag af det franske køkken. Det hele foregår i en fuldstændig fantastisk kulisse indrettet og tegnet af NORM ARCHITECTS –  Med en ydmyg og intim tilgang til indretningen, får man her en afslappet atmosfære med små rum og nicher, som gæsterne kan nyde.

Materialerne og farverne er inspireret af sten, træ og metal, og er alle naturlige og med vilje blevet ændret for at skabe mørke og industrielle overflader, der passer til stemningen på stedet og komplimenterer de rå betonvægge og industrielle rammer i rummet – Virkelig en lækker, rå og smuk vinbar!

 

NÆRVÆR – En ny smuk og nærværende vinbar/restaurant i Kbh.
Artikel
NÆRVÆR – En ny smuk og nærværende vinbar/restaurant i Kbh.
Beskrivelse
Med ambitionen om at skabe en lokal vinbar og restaurant, som emmer af nærvær, intimt samvær og hyggelig stemning, blev Københavns nye lokale vinbar NÆRVÆ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply