KIDS

Lola’s room

Et lille skønt kig ind i Lola’s værelse. Jeg ved ikke rigtig hvem Lola er, jeg modtog blot disse billeder med denne tekst og blev nysgerrig! Da jeg kiggede indenfor hos Lola syntes jeg hendes værelse var så fint, at jeg ville dele det med jer. Her er masser af inspiration at hente til dig, der skal lave børneværelse. Værelset er til pigen der skal starte i skole tænker jeg. Farvevalget både på vægge, møbler og tekstiler er delikat og piget – så fint!

 

Det er Rafa-Kids der står bag møbler, (seng og bænk) samt sengetæppe, puder og sengetøj. Jeg kan så godt lide Rafa-kids lækre bløde formsprog og materialevalg i deres design af møbler! Tjek dem endelig ud, her vil du finde mange lækre møbler til børneværelset!
rafa-kids.com

Sengetøjet og senge tæppet er da også fantastisk lækkert, jeg er vild med farverne – det gad jeg da godt have til voksne!
Se mere fra Rafe-Kids her

Lola’s room
Artikel
Lola’s room
Beskrivelse
Et lille skønt kig ind i Lola's værelse. Jeg ved ikke rigtig hvem Lola er, jeg modtog blot disse billeder med denne tekst og blev nysgerrig! Da
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Camilla
  august 31, 2017 at 12:12

  Hvor ser det skønt ud. 🙂
  Hvor er guldtæppet fra?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 8, 2017 at 07:06

   Hej Camilla

   jeg ved desværre ikke hvor tæppet er fra, men jeg kan anbefale at kigge hos Markwaldorf.dk

   Kh. Malene

Leave a Reply