D.I.Y.

DIY: Bejdsede skabe

I stedet for at male dine møbler kan du overveje at bejdse dem. Bejdse er en slags indfarvning i træet som modsat maling, lader træets struktur og årer træde frem. Resultatet når du bejdser, bliver varmere og blødere i udtrykket end, når du maler. Måske har du et gammelt møbel som kunne trænge til en ansigtsløftning, hvis ikke så kan du ofte i IKEA købe møbler billigt i rå træ. Se bare skabet IVAR som har fået en flot forvandling med en lækker grøn bejdse. Det er indkøbt råt og ubehandlet, ikke noget stort jubel-møbel, men det bliver der altså lavet ret så kraftigt om på ikk?

Du finder en lille film om hele processen samt budget og indkøbsliste lige her

DIY: Bejdsede skabe
Artikel
DIY: Bejdsede skabe
Beskrivelse
I stedet for at male dine møbler kan du overveje at bejdse dem. Bejdse er en slags indfarvning i træet som modsat maling, lader træets struktur og å
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply