Borde (Tables)

Nye små borde

Lindebjerg Design, som vi primært kender for deres smukke vitrineskabe, har netop lanceret en lille kollektion af borde. I kollektionen finder du et konsolbord, et sofabord og et meget lavt sofabord, som også kan bruges som bænk. Sidstnævnte er jeg lidt begejstret for, fordi den er så lav, at den agerer et helt nyt møbel.

Der er noget japansk over bordet/bænken og jeg synes faktisk den har mange fine anvendelsesmuligheder. Den lave bænk giver noget nyt til boligen og du kan enten style den som lille siddebænk som på billedet herover, eller lade den smelte sammen som meget lav skænk i stuen som herunder. Lampe og pude fra Design by Us, tekande og kop af CK Ceramics.

Konsolbordet er perfekt i entréen, det fylder nemlig ikke meget og formsproget er så enkelt, at det visuelt ikke “stjæler” plads. På bordet finder du lysestage fra Gejst Design og skulpturelle elementer af Kristina Dam, på væggen kunstprint af Kristina Krogh og lamper + pude fra Design by Us.

Det smalle konsolbord kan også anvendes som skrivebordsplads, her kan nemlig godt være plads til den bærbar og en kop kaffe. Lampe af Frandsen Lighing, Spejl fra Gubi og kunstneriske elementer fra bl.a.  Kristina Dam

Skrivebordslampen er fra Anour, stolen fra Menu, elementerne på skrivebordet (marmor trekanten og kuglen) er fra Kristina Dam og de smukke vægskulpturer er fra Wulffwinding. Konsolbordet er fra Lindebjerg Design.


Foto: Inhouse Copenhagen // Styling: HØEG+MØLLER

Nye små borde
Artikel
Nye små borde
Beskrivelse
Lindebjerg Design, som vi primært kender for deres smukke vitrineskabe, har netop lanceret en lille kollektion af borde. I kollektionen finder du et konsolbord, et sofabord og et meget
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Annemarie
    maj 30, 2017 at 17:06

    Ser så fedt ud. Tak for de fine ord. :-*

Leave a Reply