Soveværelse (Bedroom)

Sov godt, også når de lune nætter indtræder

Reklame – det skal jeg skrive, også selvom jeg blot skriver om min erfaring med Auping og ikke får direkte betaling for indlægget her. Jeg vælger selv hvad jeg vil skrive og hvornår, og ord og holdninger er altid af mig!

“I’m not a very good sleeper. But you know what? I’m willing to put in a few extra hours every day to get better. That’s just the kind of hard worker I am.”

― Jarod Kintz


Jeg kan bedst lide at sove i et koldt rum, jeg bryder mig virkelig ikke om at der er for varmt i mit soveværelse, så sover jeg nemlig dårligt og vågner flere gange, typisk med hovedpine (ja ja … I now, jeg drikker nok også lidt for lidt vand!). Sommernætterne kan være strenge for sådan en som jeg, så hele sommeren har jeg nedrullede gardiner og åbne vinduer døgnet rundt, for at holde solen ude og få et let brise ind.

billede af Maria Fynsk Norup

Jeg sover med sommerdyne beregnet til typen der ikke bryder sig om at sove varmt, og ja jeg har endda brugt lang tid på at finde temperaturregulerende madrasser til min seng… Alle disse små ting har gjort det meget bedre for min nattesøvn om sommeren. Temperaturregulerende madrasser og dyner fås hos bl.a. hos Auping

Jeg er jo kæmpe fortaler for Auping, ikke blot fordi jeg er ambassadør, men fordi jeg på baggrund af mine erfaringer kan stå 100% inde for deres senge, dyner, puder og sengetøj! Jeg har så stor respekt for et firma, der koste hvad det vil, ønsker at være 100% bæredygtig og er nået dertil, og jeg elsker tanken om, at den seng jeg ligger i og de dyner jeg putter med er bæredygtige… ingen giftige og miljøskadende kemikalier… Hurra!!!

SÅ… hvis du har det ligesom jeg med varmen om natten, så ville jeg blot give dig mine bedste tips til en bedre sommer-søvn!

 

Sov godt, også når de lune nætter indtræder
Artikel
Sov godt, også når de lune nætter indtræder
Beskrivelse
Reklame - det skal jeg skrive, også selvom jeg blot skriver om min erfaring med Auping og ikke får direkte betaling for indlægget her. Jeg vælger selv hvad
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply