Belysning (Lighting)

Hvem sagde lampe-fettish?

Jeg har en lampe-fettish… Jeg har virkelig svært ved at holde mig i skindet, når jeg ser en smuk lampe, og det gør jeg hele tiden. Jeg kan har godt nok mange lamper i mit hjem, jeg har endda også nogle gemt væk på loftet, kun fordi jeg ikke har plads. Derfor var det en kæmpe fornøjelse at lave billeder for Design by Us, som efter min mening, designer nogle af de vildeste lamper!

Camilla og jeg (a.k.a. HØEG+MØLLER, Creative Content Agency) drog afsted til smukke Sølyst i Hellerup en solrig forårsdag i marts. Vi kom i stuvende biler, efterfulgt af en kassevogn og en lastbil proppet med møbler, lamper, blomster og regi til dagens store fotoshoot. Vi fik lavet de smukkeste billeder. Stilen er voluminøs, dekadent og dramatisk… lige som vi kan lide det og lige i Design by Us’ ånd. Design by Us er nemlig nogle af de modige spillere, de tør at være frække og gå til grænsen og såmænd også gerne lidt over! Her skal du få et udpluk af de billeder vi lavede den dag, og dyrk nu lige de lamper ikk? de er altså frække!

Styling: HØEG+MØLLER // Foto: Inhouse Copenhagen

Hvem sagde lampe-fettish?
Artikel
Hvem sagde lampe-fettish?
Beskrivelse
Jeg har en lampe-fettish... Jeg har virkelig svært ved at holde mig i skindet, når jeg ser en smuk lampe, og det gør jeg hele tiden
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply