Ceramics Produkt og design (Interior design)

Vild med Norli

Indlægget er lavet som en del af mit ambassadørsamarbejde med By Lassen

Sidste år lancerede by Lassen stellet Norli. Et længe ønsket projekt om at lave et keramik-stel med et stringent og simpelt formsprog blev endelig en realitet. Tanken bag Norli er ikke blot at skabe noget tidløst design til spisebordet og køkkenskabene, nej tanken var også at skabe stel med en ekstra funktion. Den ekstra funktion glæder jeg mig over dagligt, når jeg bruger stellet.

Skålene i Norli serien er nemlig designet til at servere i, og når du skal gemme resterne, vender du blot en størrelses-tilsvarende tallerken rundt og placerer som låg, den er nemlig designet lige præcis til dette formål. Det gør det så dejlig nemt at gemme rester, og hvor jeg tidligere gemte rester i en plastbeholder, sparer jeg nu på opvasken – win-win!

Tallerknernes underside er matte og helt lige, hvilket gør skålen med ‘låg’ nem at klemme ind på en hylde i køleskabet eller stable ovenpå flere skåle.

Stellet har mange dele som kan anvendes til det hele, og så er det så fint at dække op med. Miks gerne farverne som på billedet herover.

Frokost i det grønne med manér!
Brug norli stellet til at transportere maden i. Sæt et par brede elastikker omkring og læg dem forstigtigt ned i picnickurven, det er en del mere fancy og miljøvenligt at spise af smukt keramik på skovturen end plasttallerkner ikk?

Du kan se hele stellet her

Vild med Norli
Artikel
Vild med Norli
Beskrivelse
Indlægget er lavet som en del af mit ambassadørsamarbejde med By Lassen Sidste år lancerede by Lassen stellet Norli. Et længe ønsket projekt om at lave et
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  sabrina jensen
  januar 21, 2020 at 18:56

  Hej.

  Har lige fået øjnene op for denne smukke serie 🙂
  Hvordan vil du vurdere tallerknerne vægtmæssigt? Jeg har nemlig nogle stentøjstallerner fra Bitz, som jeg ikke bruger til hverdag, fordi de simpelthen er for tunge at bære frem og tilbage i skabet konstant fra opvaskeren hæhæ-
  Smukke er de her ihvertfald – men ville gerne kunne bruge dem til hverdag.

Leave a Reply