UDENDØRS

Tag en slapper…

Sponsoreret indlæg

I dag er dagen derpå, dagen efter min datter konfirmation og jeg er for at sige det mildt pænt træt. Jeg har lige ryddet op i 4 stive timer, så nu trænger jeg til en slapper, og det bliver i skyggen! Jeg tør ikke lægge mig ned, for så kommer jeg aldrig op igen, kender du den det?

Så nu sætter jeg mig her, og nyder lidt kølig brise i skyggen, for det er da dejlig varmt i dag ikk? Skal bare liiiiige sidde og synke gårdagens magiske begivenheder og lade roen og stressen efter mange måneders planlægning fordufte ud af kroppen på mig.

Og ja, græsset trænger til at blive slået og huset trænger til lidt facadevask, men ved du ved hvad? jeg kan faktisk godt lide den her mere rustikke krog i min have… Alt skal ikke være så perfekt.

Havemøblerne i den skønneste grønne farve er fra Cane-line.
‘Copenhagen City Chair’ kan købes her – ‘On the move’ sidebord med hank og aftagelig bordplade kan købes lige her

Tag en slapper…
Artikel
Tag en slapper…
Beskrivelse
Sponsoreret indlæg I dag er dagen derpå, dagen efter min datter konfirmation og jeg er for at sige det mildt pænt træt. Jeg har lige ryddet op
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply