Belysning (Lighting)

Den nye ‘it’-pendel til soveværelset

This is it!

Jeg kalder den ‘It-lampen’…. Hvis du skal være med på boligmoden anno 2017, så skal du have denne lampe i soveværelset… THIS IS IT!
De har den allesammen, stylisterne, de store interiør-instagrammere, bloggerne osv… Jeg har den altså ikke og jeg kan sgu heller ikke rigtig finde ud af om jeg nogensinde får den! Lampen ligner mest af alt noget man selv har bikset sammen for at få dæmpet det skarpe lys fra en el-pære – altså en hurtig panikløsning.
Den minder om en lampe opfundet af en fisker til hans lille fiskerhus… på sin vis er den jo ret charmerende og meget spartansk.  På den ene side kan jeg godt lide idéen omkring den. Jeg kan godt lide at den er så uperfekt, i et interiørbillede der efterhånden er så poleret og korrekt at man savner personlighed, fejl og tegn på liv. På den anden side synes jeg altså den er lidt fjollet – er det ikke lidt kejserens nye klæder? Altså den koster over 6500 kr. … helt ærlig så føler jeg mig altså lidt taget ved næsen, er det bare mig?

Her ses et par lidt mere forfinede udgaver, men formen og princippet er det samme og priserne også.

Lamperne kan købes hos Artilleriet.se

Den nye ‘it’-pendel til soveværelset
Artikel
Den nye ‘it’-pendel til soveværelset
Beskrivelse
This is it! Jeg kalder den 'It-lampen'.... Hvis du skal være med på boligmoden anno 2017, så skal du have denne lampe i soveværelset... THIS IS IT!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulla M. Brøndsted
  maj 10, 2017 at 21:34

  Helt enig, der findes så mange, mange smukke gennemtænkte lamper, designet med passion og sans for detaljen, til det halve – ellet endnu mindre af den pris. Det er en sjov og “skæv” lampe, men prisen er helt hen i vejret. – Jeg bliver faktisk en smule stødt over at man tillader sig at tage så mange penge for den og at det virkelig kan lade sig gøre, at få folk med på “hypen”. …

 • Reply
  Sara
  maj 11, 2017 at 14:19

  Til gengæld er sådan en lampe vel en oplagt DIY? ?

Leave a Reply