INTERIØR Plants Stue (Livingroom)

Grøn væg og lækker bambus

Jeg kan ret godt lide bambusmøbler i haven, og de må meget gerne være robuste og smukt lavet. Jeg har sammen med Camilla Høeg (min kollega) stylet billeder for North by North i vores firma HØEG+MØLLER og vi har altså prøvet sætte møblerne indendørs og placeret dem op af en lækker grøn væg, det fungerer da så lækkert ikk? For at give møblerne den der botaniske feeling har vi malet væggen grøn og suppleret op med palmer.

Bambusmøbler, hynder og krukker fra North by North
Vægdekoration ‘Stardust’ fra Mojoo
Duftlys fra H&M Home
Dekorationskugle fra Broste Copenhagen
Puder fra Muuto og Blindes Arbejde
Gulvtæppe fra Muuto


Foto: Inhouse Copenhagen – Styling: HØEG+MØLLER

Grøn væg og lækker bambus
Artikel
Grøn væg og lækker bambus
Beskrivelse
Jeg kan ret godt lide bambusmøbler i haven, og de må meget gerne være robuste og smukt lavet. Jeg har sammen med Camilla Høeg (min kollega) stylet
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sidsel
    maj 9, 2017 at 21:39

    Så fint! Hvad med malingen, hvilken farve er det? 🙂

Leave a Reply