Produkt og design (Interior design) Uncategorized

En kubistisk form til det hele!

I 1971 kom dette kubistiske og multifunktionelle møbel til verden. Verner Panton designede WIRE som i dag ligger i Montanas hænder, og lige nu lancerer Montana en ny kollektion af møblet. Du ser ikke forskellen med det blotte øje, men der er tilføjet en model med en dybde på 20 cm. Den oprindelig kube har en dybde på 38 cm. Det giver mulighed for endnu flere anvendelser, og så kan man jo også kombinere dybderne på en væg. Med den nye lancering kommer også en række nye farver og toppehylder i forskellige materialer, bl.a. marmor og glas!

Her WIRE I det klassiske mål monteret som væghængt skænk med en marmor tophylde og den nye WIRE på 20 cm. hænger som bogkasser ovenover.

Jeg er ret vild med denne farve-kombi, og så er jeg fortaler for væghængte natborde!

 

En kubistisk form til det hele!
Artikel
En kubistisk form til det hele!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply