HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) RUM OG INDRETNING

Et-værelses i rå/nordisk stil…

Jeg starter lige med at beklage over for jer, der følger mig på mail… Jeg fik trykket på udgiv ved en fejl, før jeg var færdig, så i har modtaget en mærkelig mail fra mig her til morgen… sorry #morgetræt
Endnu en lækker lille lejlighed perfekt indrette. Køkken, stue og soveværelse i et. Her ser vi igen opdeling af rum med vinduer og det er altså en genial løsning. Det er nu rart med et soveværelse, men i små et-værelses lejligheder er det ikke en mulighed. Når man laver en væg i glas tager man ikke kvadratmeter visuelt fra rummet og det kan være meget meget vigtigt i sådanne lejligheder. De sorte rå rammer giver et industrielt og grafisk look, som jeg finder virkelig flot. Idéen er også genial i lejligheder med flere rum, hvor man f.eks. har børn som har fået alle værelserne og man selv er nødsaget til at sove i stuen, i det tilfælde kan man jo supplerer med lange gardiner, som kan trækkes for, hvis man ønsker privatliv.
Et-værelses i rå/nordisk stil…
Artikel
Et-værelses i rå/nordisk stil…
Beskrivelse
Jeg starter lige med at beklage over for jer, der følger mig på mail... Jeg fik trykket på udgiv ved en fejl, før jeg var færdig, så
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tina KH
    april 23, 2017 at 08:42

    Meget flot hjem:-)

Leave a Reply