Uncategorized

Bagom Malene

Hej med dig….

I efteråret interviewede Louise Dorph mig til sit site. Hun ramte mig lige efter min yogaferie, så paraderne var nede, og det gav måske i virkeligheden grundlag for et meget åbent og ærligt interview om mig, om kærligheden, om ting jeg ville gøre om og de ting der gør livet ekstra lækkert. Jeg ved ikke, men jeg tænkte, at det måske kunne være spændende for dig som fast læser af bloggen her, at komme lidt længere ind under huden på hende der Malene, som hver dag nørder om bolig og design og sjældent så meget om sig selv. Du kan klikke videre her hvis du har lyst

Bagom Malene
Artikel
Bagom Malene
Beskrivelse
Hej med dig.... I efteråret interviewede Louise Dorph mig til sit site. Hun ramte mig lige efter min yogaferie, så paraderne var nede, og det gav måske i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply