UDENDØRS

En plet i solen

Sponsoreret indlæg

Det er lige nu, man jagter de der små øjeblikke i solen ikk? Det er lidt for koldt at sidde ude jo mindre man sidder i solen. I disse tilfælde er det skønt med møbler, man let kan rykke rundt og som er magelige at sidde i.

Jeg jagtede solen i går og fandt en sådan solplet på min terrasse sidst på dagen. Jeg sad i læ og det var dejligt og lunt. Et godt magasin, en plaid, en kande te og en lille lur blev det til i går eftermiddags.

Parc Gyngestol er flot og skulpturel og god at sidde i. Jeg kan godt lide gyngestole, vi havde en i mit barndomshjem og jeg elskede at sidde i den, der er noget ret beroligende og afstressende ved at sidde og vugge lidt.

Med fødderne hvilende på en blød puf er der virkelig dømt afslapning. Divine puffen er blød og behagelig… –også at sidde på og så tåler den vand, så jeg behøver ikke at slæbe den ind, når det regner.

Der er to rigtig smarte features ved Roll rullebordet – for det første er det fedt, at det har hjul, det gør det nemlig fleksibelt på terrassen. For det andet er toppen med hank aftagelige og fungerer som bakke, som man kan arrangere med snacks og drikkelse i køkkenet og bringe det hele ud i haven på en gang.

Og så tjek liiiige hvor overkudsagtig jeg er …. jeg har allerede blomster i på terrassen 😉 Og lanternerne står klar til den første sommeraften med liv på terrassen.

Lanterner Lighttube også fra Caneline står klar til at blive tændt, når mørket falder på… altså skal bare lige have købt lys.

Håber du også har mulighed for at jagte solpletter og tage dig en lille power-nap i ny og næ.

En plet i solen
Artikel
En plet i solen
Beskrivelse
Sponsoreret indlæg Det er lige nu, man jagter de der små øjeblikke i solen ikk? Det er lidt for koldt at sidde ude jo mindre man sidder i solen
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tina
    april 19, 2017 at 10:05

    Sikke en super lækker gyngestol. Den må jeg kraftigt overveje. Tænker den kunne være skøn på min terrasse og så måske med et skind i her i de lidt kølige forårs måneder. Det er nemlig også meget nostalgisk for mig med en gyngestol. Den minder mig om mine stunder hos min mormor og morfar.

Leave a Reply