Produkt og design (Interior design)

Påske-lir

Jeg er lige vågnet op til den første dag i påskeferien. Ungerne har fri hele ugen og det betyder at jeg også har… altså sådan mere eller mindre. I dag har jeg lovet at vi laver gækkebreve ( Lidt sent… jeg ved det godt, men det kan vel nås endnu) og i morgen står den på ægge-pusteri. Pynter du op til påske? Jeg pynter lidt op, bare lige omkring spisebordet. Da jeg var barn elskede jeg, når min mor havde pyntet op til påske, og det er nok mest derfor jeg gør det samme…. for børnenes skyld. Min mor havde så meget fint påskepynt. Små dunede påskeharer og kyllinger i små pastelfarvede æg som jeg gik og nussede dagen lang.

Jeg har ikke meget påskepynt, men lidt har jeg da. Mangler du noget påske-lir så se med, hvad jeg har fundet her.

Nynne Rosenvinge har netop lanceret nogle fine påske-ornamenter, som egentlig sagtens kan hænge fremme også, når det ikke er påske. Hæng dem på smukke grene med skud… mere skal der ikke til. Kan købes her

En skøn plakat til indramning på væggen… måske lidt meget at gøre ud af det, men plakaten oser ikke så meget af påske, at den ikke kan hænge oppe året rundt. Den er da skøn i køkkenet. Kan købes her

Sejt påskeviskestykke med hønsefødder. Jeg synes det er ret sjovt og råt og det er da alletiders værtindegave til påskefrokosten.
Set her hos Kaiku.dk

Server morgenægget i en hønsefod… Sejt og råt æggebæger fra Serax! kan købes her

Smukke skinnende guldæg er ret dekorative på påskebordet særligt i år, hvor messing og guld er så populært i boligen. Kan købes her

En kæmpe ægge-formet vase fra Ment. Den er super flot som center-piece på påske-frokost-bordet. Fyld den med grene og hæng påskeornamenter på den. Set her

Yndige små porcelænsfugle med papirvinger fra Anne Black, kan købes her

De smukkeste æg fulde af lækre chokolader fra Nicolas Vahé, brug dem bagefter til slik, blomster eller så karse i dem og brug dem på frokostbordet.

Kan købes her

Påske-lir
Artikel
Påske-lir
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply