Produkt og design (Interior design)

Let’s Mingle

Mingle… fantastisk navn til en meget lille sofa. Smuk og formfuldendt med plads til to! Det kunne være mand og kone, et nyforelsket kærestepar, to frække søskende, et par veninder… du forsætter bare selv ikk?

Mingle er nemlig en sofa, der lægger op til gode og tætte samtaler, hemmeligheder, kys og kram eller historielæsning. En sofa som råber på mere nærvær, og det er det vi trænger til allesammen ikk? Nærvær og samtaler! Man fristes til at tro, at sofaen er designet netop  nu som en antireaktion på vores manglende nærvær sådan face to face ikk?
Faktisk skal vi helt tilbage til 1935, hvor arkitekt Flemming Lassen designede sofaen her. Flemming lod sig inspirere af sine ture til Italien og Frankrig. Han havde selv et brændende ønske om at køre dertil på sin motorcykel… sejt ikk? Tankerne omkring Mingle var netop at skabe en elegant sofa, som man kunne tale sammen i. Den skulle være så komfortabel, at man havde lyst til at blive siddende længe. De buede omkransende armlæn skulle omfavne personerne i sofaen og skabe intimitet… fin fin tanke og meget relevant og nødvendig i dag synes jeg. 

Med disse tanker omkring designet af Mingle, finder jeg det helt fantastisk at by Lassen har relanceret sofaen – Der er brug for den derude♥

Mingle fås i flere farver, og også i velour, hvis du er med på den tendens! Du finder den her

Let’s Mingle
Artikel
Let’s Mingle
Beskrivelse
Mingle... fantastisk navn til en meget lille sofa. Smuk og formfuldendt med plads til to! Det kunne være mand og kone, et nyforelsket kærestepar, to frække sø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply