Ikke-kategoriseret

Spænd hjelmen, det er mandag

Jeg ved ikke med dig, men jeg er typen, der efterhånden kan lave en ret så sjov bog om kiksede “hoved-under-armen” mandags-gerninger. Du ved lidt i stil med at køre med kaffen på bil-taget, hoppe på cyklen iført blå overtrækssko fra afleveringen af min søn i børnhaven, køre ind mod kontoret og opdage at jeg har glemt lige at stoppe og droppe sønnen af først….. -ja der er mange af de her åndsvage situationer, og de forekommer oftest om mandagen.

Jeg er temmelig utjekket på den konto – jeg indrømmer det gerne, nobody is perfect, jeg vælger at sige, at det da også må være en slags charme ikk? Min eksmand er toptjekket, har styr på alt og han kunne aldrig fanges i situationer som disse, men han har godt nok moret sig mange gange på bekostning af mig… -og det er okay, jeg tager gerne klovnedragten på – Ikke alle er så distræte som jeg (gudskelov), men jeg ved, at der findes nogen derude og Dagens Poster er dedikeret til dig, den charmerende distræte type – Så kære dig, SPÆND HJELMEN… TUNGEN LIGE I MUNDEN – DET ER MANDAG…you know!

2178

Jeg elsker plakatserien af Romina Ressia – Hun mikser elegant barok periodens stærke dystre udtryk med moderne elementer. Det er humoristisk på den mest sofistikerede måde!

‘Pink Helmet’ af Romina Ressia kan købes her

Spænd hjelmen, det er mandag
Artikel
Spænd hjelmen, det er mandag
Beskrivelse
Jeg ved ikke med dig, men jeg er typen, der efterhånden kan lave en ret så sjov bog om kiksede "hoved-under-armen" mandags-gerninger. Du ved lidt i
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply